Prefectul Florin Sinescu: 1,9 milioane de lei, alocate pentru alegerile europarlamentare din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

florin sinescu3Florin Sinescu, prefectul judetului Suceava:

„La nivel de judet suntem in grafic cu toate actiunile premergătoare scrutinului din 25 mai. S-a constituit Comisa Tehnica Judeteana si au fost asigurate dotarile pentru Biroul Electoral Judetean. 579.577 de persoane sunt inscrise, iar 301 persoane sunt fara drept de vot prin decizii ale instantelor. Pe listele nationale sunt putin peste 18 milioane de persoane. Listele vor fi completate cu persoanele care implinesc 18 ani pana la data alegerilor.

Pe 25 aprilie incepe campania electorala. In ce priveste cheltuielile cu alegerile, pentru Suceava s-au alocat 1,901 milioane lei.

Suntem in etapa in care inventariem judetul cu suprafatele de teren care mai pot fi retrocedate. Dupa 29 iunie, comisia judeteana de fond funciar va trece la identificarea amplasamentelor si emiterea ultimelor titluri de proprietate.

Falticeni a solicitat devierea traficului greu pe o ruta ocolitoare ca asa poate interveni pe reteaua de canalizare. Am discutat perioada de restrictie si intre 5 mai si 15 iunie sa fie deviat traficul greu pe la Paltinoasa in sensul giratoiu si de acolo la Spataresti. Devierea e de 35 de km. Din pacate, nu exista alta varianta. Dupa 15 iunie, nu vom mai accepta o prelungire a termenului si sper ca lucrurile sa fie in regula.

Vom realiza flyere pentru toti soferii care intra in Vama Siret si vom avea informari si echipaje de politie. Din pacate, trebuie sa impunem restrictia asta.”


Intră acum și în grupul de