Lungu: Si in acest an, Primaria va fi principalul finantator al Festivalului „Lira de Aur”


Intră acum și în grupul de

ion lungu 1Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

„In urma verificarii ofertelor a fost declarata castigatoare, pentru 19 milioane lei fara TVA, 73 % din valoarea contractului, firma IDECON, pentru asfaltarea orasului.

E importanta pentru noi reabilitarea podului de la Itcani si sper ca pe 30 aprilie sa putem incheia contractul si sa nu fie contestatii.

Pe 30 aprilie, in CL vom aproba un proiect de reabilitare de 1,8 mil euro, pentru zona centrala a Sucevei. Vom aproba indicatorii tehnico-economici in sedinta in masura in care lucrurile merg bine vom depune proiectul la Piatra Neamt si sa incepem modernizarea zonei centrale a municipiului Suceava.

Maine vom monta cele 32 locuri de afisaj electoral. Partidele si candidatii au voie sa afiseze in aceste locuri. Rog partidele sa respecte locurile de afisaj si sa nu umplem orasul de agise. Vom fi fermi si vom da amenzi daca nu se respecta legea.

Si in acest an vom fi principalul finantator al Festivalului Lira de Aur, care va avea loc intre 23-25 mai. Voi propune CL sa facem un parteneriat pentri 50.000 de lei.

Vasile Bodnar de pe strada Zorilor implineste pe 3 mai varsta de 100 de ani. Voi propune sa i se acorde titlul de onoare al Sucevei si vom face un eveniment.

Sper ca dupa sarbatorile de Paste sa inceapa sa plateasca populatia la Termica pentru ca altfel vom avea caldura si apa calda in salturi.”


Intră acum și în grupul de