Barbat de 53 de ani, mort intr-un incendiu izbucnit de la o tigara


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, într-o gospodărie din comuna suceveană Siminicea, pentru stingerea flăcărilor acţionând pompierii militari din Suceava cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum  şi cei voluntari din Siminicea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau violent la o casă bătrânească, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă şi la o anexă, aflate în curtea aceleiaşi gospodării.

În momentul în care proprietarul a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 izbucnirea incendiului, acesta a spus că în casa care ardea s-ar putea afla o persoană.

Ulterior, pompierii militari au găsit în interiorul casei trupul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 53 de ani.

În incendiu au ars acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi şi mobilier şi obiecte de uz casnic dintr-o cameră. Totodată,  s-au degradat finisajele din interior, izolaţia exterioară a casei învecinate pe o suprafaţă de 25 de metri pătraţi şi elementele de tâmplărie de la ambele locuinţe.

Sursa citată precizează că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unei ţigări aprinse, bărbatul respectiv adormind cu ţigara aprinsă.

 Pompierii militari au salvat cea de-a doua locuinţă şi anexa gospodărească.


Intră acum și în grupul de