Incendiu puternic intr-o gospodarie din Liteni. Proprietarii au avut nevoie de ingrijiri medicale


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu s-a produs sâmbătă după amiaza într-o gospodărie din oraşul Liteni pentru stingerea acestuia intervenind militarii Detaşamentului de pompieri Suceava şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Liteni cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit, informează ISU Suceava.incendiu adapost animale (2)

Pe timpul intervenţiei, paramedicii pompieri SMURD au acordat primul ajutor proprietarului, care prezenta mai multe escoriaţii, şi soţiei acestuia, care a suferit un atac de panică. Ulterior, femeia a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

În incendiu au ars depozitul de furaje pe 60 de metri pătraţi, adăpostul de animale pe 32 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe 20 de metri pătraţi şi două magazii. Flăcările au mai afectat 20 de metri pătraţi din acoperişul casei, o centrală termică, aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier, textile, şase metri cubi lemn de foc, trei tone de furaje şi 600 de kilograme de porumb boabe şi s-au degradat tâmplăria şi pereţii locuinţei.

 

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Echipajele de intervenţie au salvat restul casei de locuit, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de