Mort de beat, un sofer din Marginea a intrat cu masina intr-un sant, apoi s-a izbit de un gard


Intră acum și în grupul de

Un șofer de 45 de ani a ajuns la spital în comă alcoolică după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un șanț, apoi într-un gard, a transmis IPJ Suceva.

Potrivit sursei citate, duminică, în jurul orei 19.50, printr-un apel la 112, polițiștii au fost informați despre faptul că șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat într-un șanț și apoi într-un gard din beton de pe raza comunei Marginea.

masina accident

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul bărbatul de 45 ani a condus autoturismul pe direcția Volovăț – Marginea, iar în dreptul unui imobil a intrat în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers, parcurgând prin șanț circa 20 m până în momentul impactului cu un gard de beton.

Conducătorul auto se afla în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. A fost transportat cu ambulanța la spital, unde a fost diagnosticat cu ,,etilism acut și stare comatoasă etilică”, iar medicii i-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul în cauză s-a ales cu dosar penal.


Intră acum și în grupul de