Alti batrani din judetul Suceava, lasati fara bani de vanzatori ambulanti. Vezi despre ce suma este vorba


Intră acum și în grupul de

Agenţii Postului de poliţie Vadu Moldovei au fost sesizați prin 112 despre faptul că persoane necunoscute au sustras duminică dimineaţă din locuința unui bărbat de 75 ani, suma de 6.750 lei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că la duminică, în jurul orei 10.30, în timp ce se  afla la domiciliu, victima și soția sa, au fost interpelați de doi bărbați și o femeie, ce le-au oferit spre vânzare articole textile și s-au interesat de achiziționarea unor bilete de călătorie.

În acest sens, partea vătămată le-a oferit spre vânzare câteva bilete CFR, iar în schimb, vânzătorii au solicitat schimbarea unei bancnote de 200 lei. Astfel, în timp ce soția părții vătămate era ținută de vorbă de femeia necunoscută, cei doi bărbați, profitând de neatenția victimei, i-au sustras din casă suma de 6.750 lei, după care au plecat.

bani

  Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului, se arată în comunicatul Poliţiei Judeţene Suceava.

Este al treilea caz în ultimele două săptămâni în care persoane vârstnice încearcă să facă ,,afaceri” avantajoase, însă, din păcate, rămân fără banii agonisiţi o viaţă.


Intră acum și în grupul de