Pasagera ranita grav dupa ce autoturismul cu care se deplasa s-a rasturnat intr-un sant


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 25 de ani din comuna Satu Mare are nevoie de mai mult de 30 de zile de îngrijiri medicale, după ce maşina în care se afla ca pasageră s-a răsturnat într-un şanţ.

I.P.J. Suceava a fost sesizat luni noapte despre faptul că la o unitate medicală, s-a prezentat o tânără de 25 de ani, din comuna Satu Mare, care a declarat că a fost victima unui accident rutier.

cauciuc spart

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că luni, în jurul orei 22.00, pe DJ 178, pe raza comunei Satu Mare,  un tânăr de 20 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă la dreapta, a prins cu roata marginea din beton a părții carosabile, iar cauciucul i-a sărit de pe jantă, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, a rulat în șanțul de pe partea dreaptă, după care s-a răsturnat.

În urma impactului a rezultat avarierea  autoturismului și vătămarea corporală gravă a pasagerei din în autoturism, care necesită pentru vindecare peste 30 de  zile de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, la ora 02.30, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de