Spargeri la Radauti. În aceeasi noapte, hotii au furat bunuri si bani de la o institutie si au patruns prin efractie intr-un bar


Intră acum și în grupul de

Mai multe bunuri și suma de 5.000 de lei au fost furate în noaptea de 27 spre 28 august de la o instituție din municipiul Rădăuți. Fapta a fost sesizată Poliției prin apel la 112 de către o femeie, de 30 de ani, angajată a instituției.

hoti geam

Deși birourile, la fel ca alte imobile din zona respectivă, sunt asigurate cu pază umană, hoții au pătruns în interior prin forțarea unui geam și au sustras sustras circa 5.000 lei și alte bunuri aparţinând personalului instituției, a informat IPJ Suceava.

De asemenea, pe timpul cercetărilor, un bărbat de 37 ani, tot din Rădăuți, administrator al unei societăţi comerciale, ce deţine un restaurant-bar în zona instituției pagubite, a sesizat poliția că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în local, iar din interior au sustras mai multe bunuri electronice. Și în acest caz, din ancheta Poliței a rezultat că hoții au forțat un geam termopan în dimineața aceleiași zile, între orele 04.00 şi 05.00 și au sustras un set de două boxe, un DVD player, precum şi un joc de table, prejudiciul fiind de circa 3.500 lei.

Proprietarul a declarat polițiștilor că restaurantul-bar pe care îl deține nu este asigurat cu sisteme de pază sau supraveghere video şi nici nu este asigurat la vreo societate de asigurări pentru furt.

În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de