Santierul Aeroportului Salcea face prima victima umana. Barbatul a decedat intr-un mod ingrozitor!


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost îngropat de viu, duminică dimineața, sub un mal de pământ, în şantierul din incinta Aeroportului Salcea. Acesta se afla într-un şanţ cu o adâncime de aproximativ 3.5 metri, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

santier

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de militari de la Detaşamentul de pompieri Suceava cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi ambulanţa SMURD „C” de terapie intensivă mobilă.

Din păcate, pentru victimă nu s-a putut face nimic, medicul SMURD declarând decesul.

Deoarece pământul era instabil şi orice vibraţie ar fi putut duce la surparea malurilor, punând în pericol chiar şi viaţa salvatorilor, pentru extragerea trupului bărbatului au fost efectuate operaţiuni complexe. Ca o măsură preventivă, toate utilajele grele din zonă au fost oprite pe perioada misiunii.

„Pompierii militari au asigurat malurile, iar doi salvatori au coborât şi au eliberat victima, care avea picioarele îngropate în pământ. După ce a fost prins cu ajutorul centurilor de siguranţă, trupul neînsufleţit a fost extras şi predat autorităţilor în drept”, a menționat purtătorul de cuvânt.


Intră acum și în grupul de