“Inapoi la Scoala!”, campanie cu premii instant, in perioada 1 – 15 septembrie, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Odată cu pregătirile pentru noul an şcolar, Shopping City Suceava derulează în perioada 1 – 15 septembrie 2014, campania “Înapoi la şcoală!”, oferind copiilor şansa de a câştiga numeroase premii atractive.

afis Inapoi la scoalaAstfel, potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, sunt puse în joc 1400 de premii instant, constând în puzzle-uri și jocuri creative, instrumente și ghiduri ştiinţifice, radiere multiforme din magazinul Noriel, dar și rechizite precum: creioane colorate, caiete, penare, acuarele, care vor transforma rezolvarea temelor într-o adevărată plăcere pentru învăţăcei.

Pentru a putea participa la tombolă, vino împreună cu cel mic şi distrează-te la Roata Norocului!Cumpărăturile de minim 100 lei pe un singur bon de casă din orice magazin din incinta Shopping City Suceava îți aduc instant unul dintre premiile puse în joc. Vino la Info Point-ul special amenajat din faţa magazinului Leonardo şi oferă-i copilului tău un cadou pentru școală!

ele mai bune oferte pentru noul sezon de şcoală îşi aşteaptă clienţii în magazinele din Shopping City Suceava. Carrefour – rucscac urban la 34,90 lei; Media Galaxy – tabletă LG G Pad la 629 lei, laptop Toshiba la doar 2.549 lei; New Yorker – tricou de la 44,90 lei, Noriel – ghiozdane super echipate la doar 99,90 lei; Benvenuti – un rucsac cadou la cumpărături de minim 300 lei. De asemenea, Mondex a pregătit pentru cei mici ciorapi pantalon, 30 DEN la doar 7.50 lei; OTTER: -15% reducere la noua colecție pentru posesorii cardului de fidelitate; Splend`or – reduceri de până la 50% la branduri de ceasuri și bijuterii; Coccodrillo –  sacou la 107 lei și pantaloni la doar 83 lei.

Shopping City Suceava – mai mult shopping și distracție pentru familia ta!


Intră acum și în grupul de