A vrut sa faca un schimb avantajos cu un valutist, la Falticeni, dar a fost inselata cu 700 de lei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 34 de ani, din comuna Vulturești a picat în plasa unui valutist care s-a oferit să-i schimbe 400 de euro mai repede și la un preț mai avantajos decât la casele de schimb valutar.

BANI

Poliția din Fălticeni a fost sesizată de femeia păgubită joi, 11 septembrie, abia după o oră și patruzeci de minute, când a vrut să achiziționeze mobilă din banii primiți pe valută.

Din cercetări, polițiștii au descoperit că femeia s-a deplasat în Fălticeni pentru a-şi cumpăra mobilă de la un magazin din localitate, având asupra ei suma de 400 euro. Când a ajuns în zona centrală a municipiului, în faţa unei case de schimb valutar, femeia s-a arătat nemulţumită de cotaţia de schimb, întorcându-se spre o altă unitate de schimb valutar de pe str. Sucevei. La scurt timp, femeia a fost abordată de către un bărbat care s-a oferit să-i schimbe mai repede şi mai convenabil cei 400 de euro, conducând victima în spatele unui magazin, unde a efectuat tranzacţia. Femeia și-a dat seama că a fost înșelată cu 700 de lei abia după o oră şi 40 de minute, când a mers la magazinul de mobilă.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală faţă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, a transmis IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de