CS Universitatea Suceava se face de ras pe teren propriu din cauză de….Ambulanță!


Intră acum și în grupul de

Echipa de handbal masculin a Sucevei, CS Universitatea, a pierdut meciul de pe teren propriu cu cei de la Dinamo Bucuresti cu scorul de 10 la 0, deși meciul nu s-a mai jucat.

ambulante

Motivul este unul simplu și jenant pentru gruparea suceveană în același timp : organizatorii nu au putut aduce la ora meciului, la Sala LPS unde urma a se desfășura meciul, o ambulanță, conform regulamentului.

Echipele au intrat pe teren, au asteptat perioada de timp regulamentara, iar oaspetii au părăsit, în corul de fluieraturi ale inimosilor spectatori prezenti in sală, după aproximativ 30 de minute arena, ambulanța nereusind sa fie adusă până atunci la poarta sălii.

 

Conform regulamentului, un meci de handbal nu se poate desfășura dacă o mașină de la ambulanță nu este prezentă pe toată perioada meciului la poarta sălii. Echipa organizatoare este penalizata in acest caz cu pierdea partidei cu scorul de 10-0.

”Avem contract din luna ianuarie a acestui an valabil până în luna decembrie cu cei de la serviciul Ambulanță. În contract scrie foarte clar care sunt obligatiile partilor. Nu înțeleg de ce nu am avut mașina aici. Responsabil este organizatorul acestei partide. Vom analiza maine la rece situatia si vom decide ce e de facut mai departe”, a spus cu tristețe Sorin Rață, antrenorul sucevenilor.

Un aspect interesant al intregii situații îl reprezintă și faptul că la doar 3 minute după terminarea meciului echipajul de la Ambulanță a sosit la sală, însă era deja tardiv demersul lor.


Intră acum și în grupul de