Un tanar de 26 de ani, din Suceava, cu probleme locomotorii a primit un scuter electric din partea politistilor


Intră acum și în grupul de

Grava problemă locomotorie a unui tânăr sucevean, de 26 de ani, i-a impresionat pe membrii Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea 1 Suceava care reuneşte aproximativ 1000 de persoane.

Cazul tânărului de 26 de ani din municipiul Suceava care s-a născut cu tetrapareză spastică neuromotorie și care se mişca foarte greu, doar cu ajutorul unor cârje metalice, nu i-a lăsat indiferenţi pe polițiștii suceveni.

Cu sprijinul membrilor asociaţiei şi al unui om de bine, Marinel Seredenciuc, s-a reuşit achiziţionarea unui modul de deplasare profesional – Scooter electric Mezra Ortopedia în valoare de 12.274 lei, iar dispozitivul i-a fost predat tânărului, miercuri, 17 septembrie, a comunicat IPJ Suceava.

actiune umanitara politie (1)

actiune umanitara politie (2)

Uniţi sub deviza ,,Servo per Amikeco” – ,,Servicii prin prietenie”, membrii  Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilo încearcă să impună în societate valorile adevărate şi spiritul prieteniei, al concilierii şi ajutorului reciproc.

„Mesajul Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (IPA) – Regiunea 1 Suceava este acela că împreună şi dând dovadă de interes şi solicitudine la problemele semenilor putem schimba destine”, se mai arată în sursa citată.


Intră acum și în grupul de