Cinci ore de lupta cu focul, la o gospodarie din Draguseni. Vezi cum a izbucnit incendiul


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, joi la prânz, la o gospodarie din comuna suceveană Drăguşeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, militarii Detaşamentului de pompieri Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Drăguşeni, Forăşti şi Vadu Moldovei, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Ioan V., din satul Broşteni, comuna Drăguşeni.

incendiu furaje 2

La sosirea echipajelor, ardeau anexe gospodăreşti şi stoguri de fân, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la alte construcţii din gospodărie.

„Incendiul a fost lichidat la ora 19:20. Au ars două anexe din lemn pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, circa 16 tone de furaje, 4,5 tone de cereale, produse agricole (cartofi, fasole) şi alte bunuri. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise, folosit pentru curăţenia de toamnă”, a declarat Găleată.

 El a mai precizat că pompierii au salvat locuinţa şi restul anexelor gospodăreşti şi că din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Intră acum și în grupul de