Un tanar a vrut sa se razbune pe seful sau si i-a furat masina chiar din curtea societatii din Cumparatura


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani este cercetat penal după ce a furat și a condus fără a deține permis o mașină din incinta unei societăți comerciale din Cumpărătura.

masina leasing

Fapta a fost sesizată agenților Postului de Poliție din Bosanci vineri, în jurul orei 17.50, de către un bărbat de 43 de ani, din localitate, care le-a explicat polițiștilor că tânărul l-a ajutat la diferite activități gospodărești, iar în locul muncii prestate, acesta avea să-i vândă autoturismul. Ulterior, din cauza unor neînțelegeri dintre cei doi, tânărul a luat autoturismul fără consimțământul proprietatului și l-a condus până în satul Uncești.

Totodată, în urma cercetăilor efectuate de către polițiști s-a constatat că  înțelegerea dintre cei doi a fost parțial onorată, în sensul că suspectul a lucrat în contul a circa jumătate din valoarea autoturismului.

Potrivit IPJ Suceava, tânărul a fost găsit la domiciliu, iar la audieri poliţiştii au descoperit că acesta a condus autoturismul deși nu posedă permis de conducere.

Față de tânărul de 19 ani polițiștii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de