Batrana de 77 de ani din Malini, violata de un barbat de 35 de ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna suceveană Mălini, a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava fiind acuzat că a violat o bătrână în vârstă de 77 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, agenţii Postului de poliţie Mălini au fost sesizaţi marţi despre faptul că o femeie de 77 ani, din localitate, a fost victima unei infracțiuni de viol.

batrana

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea luni spre marţi, în jurul orei 02.00, în timp ce victima se afla la domiciliul său, unde locuieşte singură, un bărbat a forţat uşa de la intrare și prin ameninţări şi acte de violenţă a forţat-o să întreţină raporturi sexuale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare desfăşurate de polițiști, a fost identificat autorul faptei ca fiind un localnic de 35 de ani, care a recunoscut fapta, motivând că a comis-o, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”viol” şi ”violare de domiciliu”, urmând ca miercuri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de