Explozia de acum o luna din blocul din Dimitrie Cantemir, razbunare in stil mafiot a unui italian. Cel care a declansat incendiul a suferit arsuri si apoi a murit


Intră acum și în grupul de

Răzbunare în stil mafiot a unui italian în vârstă de 63 de ani care a vrut să regleze conturile cu o suceveană în vârstă de 45 de ani din Suceava, care lucrează în străinătate, dar deţine o garsonieră în strada Dimitrie Cantemir.

IPJ Suceava a făcut, joi, publice, primele rezultate alte anchetei în acest caz.

Astfel, în urma activităţilor întreprinse de poliţişti privind incendierea unei garsoniere de pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Suceava în noaptea de 20 spre 21 septembrie, poliţiştii au reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, ca fiind un cetăţean italian de 63 de ani, un bărbat de 29 de ani din judeţul Constanţa şi un bărbat de 32 de ani din judeţul Ilfov.

incendiu garsoniera bloc (10)

Din cercetări poliţiştii au stabilit faptul că pe fondul unor neînţelegeri mai vechi între cetăţeanul italian şi femeie, acesta s-a deplasat împreună cu ceilalţi doi bărbaţi la blocul unde femeia de 45 de ani deţine o garsonieră, iar bărbatul de 32 de ani,  a aşezat pe peretele exterior o scară telescopică, urcând până în dreptul geamului locuinţei, iar în împrejurări necunoscute până în acest moment, pe fondul acumulărilor de gaze din interior provenite de la butelia aragazului, s-a declanşat explozia care a condus la distrugerea în totalitate a locuinţei şi a bunurilor existente.

Acesta a suferit arsuri, dar cu ajutorul celorlalţi doi a părăsit zona, plecând toţi trei în direcţia Bucureşti. Datorită stării grave în care se afla bărbatul de 32 de ani, victima a fost internată la un spital de specialitate unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale. Întrucât starea victimei s-a agravat aceasta a decedat după câteva ore.

Cu ocazia internării, bărbatul de 32 de ani, a prezentat altă situaţie de fapt decât cea reală.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a motivului prezenţei celor trei la locuinţa persoanei vătămate în momentul producerii incendiului, în cauză fiind înregistrat dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Citeste mai multe despre cum s-a produs explozia


Intră acum și în grupul de