Autoutilitara furata din garajul unui barbat din Brosteni de un tanar de 18 ani fara permis. Vezi unde a fost gasita masina


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani a rămas fără autoutilitara pe care a parcat-o în garajul unui bărbat din Broșteni pentru a-i schimba cauciucurile. Fapta a fost reclamată poliției de proprietarul garajului, joi, 23 octombrie, în jurul orei 02.56.

autoutilitara

Efectuând cercetări, polițiștii din orașul Broșteni au stabilit că proprietarul autoutilitarei, un bărbat de 51 ani, din oraşul Broşteni, a dus autovehiculul pentru a-i fi schimbate cauciucurile de iarnă la reclamant, în cursul dimineții de miercuri, 22 octombrie. La nici 24 de ore după ce a lăsat mașina în garajul bărbatului, aceasta a fost sustrasă. Proprietarul garajului a constatat în jurul orei 02.30 că uşile erau deschise, iar din interior lipsea autoutilitara.

Ulterior, în urma activităților derulate de agenții Poliției, autoutilitara a fost găsită de o patrulă din Vatra Dornei, pe strada Sondei din localitate și un tânăr de 18 ani, din oraşul Broşteni, care a recunoscut că a sustras şi condus maşina, fără a poseda permis de conducere.

Tânărul a fost condus la spital, însă a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, lui fiindu-i întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz de recoltare de probe biologice.

Autoutilitara a fost restituită bărbatului de 51 de ani din Broșteni.


Intră acum și în grupul de