Trei masini implicate intr-un accident petrecut pe strada Cernauti din Suceava


Intră acum și în grupul de

Cinci pasageri au fost răniți ușor într-un accident în care au fost implicate trei mașini. Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri, 29 octombrie, la ora 16.05, pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava.

accident politie

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, un bărbat de 33 ani, din municipiul Rădăuţi,  în timp ce conducea autoturismul, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere prin viraj la stânga,  fiind acroşat de autoturismul condus din sens opus de un localnic de 32 de ani, care în urma impactului a pătruns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar și care era condus de un bărbat de 46 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.

    În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto care se deplasau regulamentar, a doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani, respectiv o femeie de 38 ani și una de 34 ani, ambele din municipiul Suceava şi a unei minore de 10 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani.

Cei trei  conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de