Un barbat de 40 de ani si o femeie de 76 de ani, cercetati de politisti pentru ca au furat plase metalice de la o firma din Siret, in urma cu trei ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 40 ani și o femeie de 76 ani, ambii din judeţul Botoșani, sunt autorii unui furt comis în perioada august-septembrie 2011, la o firmă din Siret. Ei sunt acum cercetați pentru că au demontat și sustras 88 de plase metalice de gard ce împrejmuiau terenul firmei.

gard din plasa

Polițiștii sireteni au reușit identificarea celor doi autori ai furtului din 2011, joi 6 noiembrie, în urma unor activități investigative întreprinse. Ei au stabilit că în perioada august – septembrie cei doi s-au deplasat pe timp de noapte cu un atelaj hipo, au demontat și au sustras 88 plase metalice de gard ce împrejmuiau un teren ce aparține unei firme din Siret. De asemenea, în urma cercetărilor desfășurate, polițiștii au găsit zece plase de gard sustrase, montate la domiciliul celor doi autori. Prejudiciul creat de cei doi hoți a fost de aproximativ 5.720 lei.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluționată procedural.


Intră acum și în grupul de