Filmul unui accident teribil petrecut la inceputul anului in Neagra Sarului. Sot si sotie, judecati


Intră acum și în grupul de

Un cuplu a fost trimis în judecată, procurorii suceveni cerecetându-i pentru grave fapte la regimul rutier. Bărbatul avea o alcoolemie ridicată, el accidentând teribil o fetiță de numai opt ani, în Neagra Șarului, iar femeia a depus mărturie mincinoasă asumându-și vinovăția.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaţilor Buliga Codrin Florin și Buliga Laura Maria pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier, a informat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Buliga Codrin Florin este cercetat pentru „vătămare corporală din culpă”, „complicitate la infracţiunea de fals în declaraţii”, „conducerea pe drumurile publice unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0, 80 g/l alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care cercetează fapta”. De asemenea, soția lui este cercetată pentru „fals în declaraţii”.

Conform sursei citate, bărbatul a condus pe data de 15 ianuarie, în jurul orei 14.20, pe raza satului Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei, o autoutilitară marca Mercedes Benz, el producând un accident de circulație. Victima a fost o fetiță de opt ani care a necesitat 65-70 zile îngrijiri medicale. Din probatoriul din timpul urmăririi penale a reieșit faptul că după ce minora a fost accidentată, șoferul a părăsit locul accidentului, el având și o alcoolemie de aproximativ 1,45 – 1,60 g ‰. Fetița accidentată se deplasa regulamentar pe marginea din stânga a părţii carosabile, iar în urma impactului, a fost proiectată în partea laterală a unui autocamion care se afla în staţionare, în afara părţii carosabile.

Pentru a scăpa de răspunderea penală, bărbatul a spus polițiștilor că soția sa a fost cea care a provocat accidentul. Astfel, în ziua producerii evenimentului rutier, Buliga Laura Maria a declarat, în mod neadevărat, că ea este autoarea accidentului. Totodată, femeia s-a deplasat cu mașina proprie marca VW Golf la locul producerii accidentului şi a poziţionat-o drept implicată în accident, tot cu scopul de a induce în eroarea organele de cercetare.


Intră acum și în grupul de