Victor Ponta – ”Nabab de Romania” in viziunea PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan este de părere că ultimele zile au venit cu dovada clară că premierul României, Victor Ponta are cu totul alte preocupări decât grija față de oamenii pe care ii conduce. Parlamentarul sucevean care este vicepreședinte pentru zona de NE a PDL(PNL) a declarat presei că relatările venite din mass-media centrală relevă faptul că premierul Ponta și-a luat concediu imediat după pierderea alegerilor pentru a putea participa în Dubai, la Abu Dhabi, la ultima etapă din circuitul de Formula 1, una hotărâtoare pentru că urmează să decidă cine câștigă titlul mondial.

Victor Ponta a fost chiar fotografiat la ieșirea dintr-un ”club de fițe” aflat în parcarea circuitului de Formula 1.

 

Mai mult, presa străină dar și cea națională vorbește despre faptul că liderul social democrat s-ar afla în spatele proiectului Forza Rossa, proiectul botezat “prima echipă românească” din istoria Formulei 1.

ioan balan 1

 

”Vorbeam zilele trecute despre faptul că Victor Ponta în paranoia lui se credea Dumnezeu. Constat că lucrurile nu sunt departe de adevăr numai că îl văd pe cel care se erija ca un apărător total al celor necăjiți cu pensii mici cărora le promitea că le va garanta pensiile cum este prezentat astăzi de către mass media într-o ipostază necunoscută nouă și anume de ”prinț de România” în Dubai care nu are nici o problemă să achite note de plată de zeci de mii de euro în cluburi de fițe și cu hobby-uri pe măsură. Noi îl știm din postura unui biet copilot al raliurilor autohtone însă astăzi îl vedem în postura de promotor al unei echipe de Formula 1. Aș parafraza un celebru personaj al lui nenea Iancu Caragiale și aș spune :”Curat- murdar, domnule Victor Ponta”, a subliniat parlamentarul sucevean.

Liderul liberal este de părere că Victor Ponta nici nu avea cum să înțeleagă nevoile românilor și implicit cele ale sucevenilor.

”Cum își închipuie sucevenii că acest Victor Ponta care își permite să achite doar într-o singură seară note de plată de zeci de mii de euro la un club poate să înțeleagă nevoile lor și anume că au nevoie de șosea de centură, o investiție care tot ni se promite că va fi dată în folosință de vreo trei ani și nu s-a mai întâmplat, că au nevoie de aeroport care s-a închis pentru că era ceață și s-au oprit lucrările pentru că ploua afară”, a conchis deputatul Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de