Nechifor: Azi, vom deschide oficial spectacolul de sunet si lumina de pe fatada cladirii Palatului Administrativ


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

Am incercat, ca de altfel in fiecare an, sa venim cu ceva in plus pentru suceveni, cu lucruri frumoase si manifestari mai importante. Si ma bucur ca am gasit intelegere la insitutiile partenere. Sper sa participe cat mai multi suceveni la sarbatorile de Ziua Bucovinei si 1 Decembrie.

Azi vom deschide  oficial spectacolul de sunet si lumina de pe fatada cladirii Palatului Administrativ. Sper sa ii incante si pe cei care locuiesc in Suceava, dar si pe turisti. Sper sa devina un punct de atractie important pentru ca in Romania nu prea mai sunt proiecte asemanatoare.

Va fi un joc de lumini in culorile Bucovinei pe fundal muzical Crai Nou, programul va fi din ora in ora, timp de cateva minute la fiecare ora. Va exista si o alta melodie celebra Canta cucu-n Bucovina. Programul va incepe la ora 19.

Acest spectacol de sunet si lumini va continua si in zilele urmatoare, de luni pana joi, de la ora 19, iar vineri si sambata si duminica, orarul va fi de la ora 19 si ora 21.

Vor fi modificate orele de proiectie in functie de intervalul de lumina naturala.

Vom discuta punctual chestiunea cu dl Piticari. Eu am intrebat Consiliul Judetean cu privire la participarea din Austria.”


Intră acum și în grupul de