Sapte focuri de arma trase de politisti la Brodina la frontiera cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Autoritățile române și cele ucrainene efectuează cercetări după ce polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit trei colete cu țigări de contrabandă în valoare de 16.800 lei.

tigari aeroplan2

În timpul serviciului de supraveghere a frontierei de stat, polițiștii Sectorului PF Brodina au observat, joi, 27 noiembrie, trei persoane care încărcau într-un autoturism de teren mai multe colete voluminoase. Întrucât respectivele persoane nu au răspuns somațiilor vocale ale polițiștilor, aceștia au tras șapte focuri de avertisment în plan vertical, iar persoanele în cauză s-au retras pe teritoriul ucrainean. La scurt timp, autoritățile ucrainene au fost informate pentru a efectua cercetări comune cu autoritățile române.

Polițiștii de frontieră de la PF Brodina au găsit în zona în care bărbații au fost văzuți trei colete, iar la inventarierea lor a reieșit faptul că înăuntru se aflau 1.680 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 16.800 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

 


Intră acum și în grupul de