Barbat din Liteni, lovit cu pumnul in fata de un scandalagiu mort de beat pe care a incercat sa-l salveze din fata unui TIR


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a provocat un scandal și l-a lovit cu pumnul în față pe un bărbat cu zece ani mai mare.

politie minor delicvent

 

Potrivit IPJ Suceava, scandalagiul, un tânăr din Liteni, a fost sesizat Poliției din localitate în seara zilei de joi, 18 decembrie, în jurul orei 18.36. Bărbatul se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, fiind găsit pe mijlocul drumului. El gesticula din mâini şi provoca scandal.

În timpul cercetărilor de la fața locului, un bărbat de 33 de ani, tot din Liteni, le-a declarat polițiștilor că l-a observat pe tânăr când s-a aşezat în faţa unui TIR. El a intervenit pentru a-l ridica şi a-l salva, însă acesta l-a lovit cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni.

„Întrucât continua să aibă un comportament care provoca indignarea trecătorilor, tânărul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Scandalagiul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, el fiind reținut pentru 24 ore şi încarcerat în  arestul I.P.J. Suceava. Tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de