Patru persoane ranite, printre care si un copil de trei ani, in urma unui accident rutier din afara localitatii Ilisesti


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut duminică, în jurul orei 16.55, în afara localităţii Ilişeşti.

ACCIDENT

Șoferul unui autoturism, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Suceava, se îndrepta dinspre Gura Humorului spre Suceava, însă, în afara localităţii Ilişeşti a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit frontal în mașina care circula din sens opus, în mod regulamentar.

În urma impactului, un copil de 3 ani și un tânăr de 19 ani au fost răniți grav, iar o tânără de 17 ani și șoferul de 44 de ani au fost răniți ușor, toți fiind în aceeași mașină.

Polițiștii ajunsi la locul accidentului i-au testat pe cei doi șoferi implicați în evenimentul rutier cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 44 de ani şi negativ în cazul celuilalt conducător auto, un bărbat de 32 de ani, din comuna Calafindeşti.


Intră acum și în grupul de