Tigari ascunse in roata de rezerva si sub scaunele din fata ale unui autoturism, descoperite in Vama Siret (FOTO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 500 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, ascunse în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale  unui autoturism, au fost descoperite vineri dimineaţă de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret. Şoferul maşinii a fost  sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar ţigările, în valoare de aproximativ 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

tigari provenienta ucraineana

 Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef de poliţie Ilie Poroch-Seriţan, vineri dimineaţă, în jurul orei  5.00, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, M. Ion cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 33 de ani, conducând un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în Ucraina.

tigari roata

„Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană,  poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă în  roata de rezervă şi sub scaunele din faţă ale autoturismului cantitatea de 480 pachete de ţigări,  de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a declarat Seriţan.

El a mai precizat că ţigările, în valoare de aproximativ 600 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

tigari scaun


Intră acum și în grupul de