O femeie care a furat un portofel dintr-o locuinta din Neamt a fost prinsa de jandarmi in Brosteni


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 34 de ani, din comuna Borca, județul Neamţ, a fost prinsă de jandarmii Postului Montan Broşteni după ce a furat un portofel în care se aflau documente și bani, dintr-o locuință din oraşul Bicaz, județul Neamţ.

Potrivit  purtătorului de cuvânt al IJJ Suceava, mr. Bogdan Cornaci, duminică, în jurul orei 11.30, un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Broşteni a observat o femeie care se deplasa în grabă pe o stradă din zona centrală a oraşului şi care, la vederea jandarmilor a devenit agitată.

portofel

Întrucât femeia a trezit suspiciuni, jandarmii au oprit-o și au legitimat-o, persoana în cauză fiind în vârstă de 34 de ani și cu domiciliul în comuna Borca, județul Neamţ.

Jandarmii au descoperit, într-o sacoșă pe care femeia o avea asupra sa, un portofel în care se aflau un card bancar şi o hârtie pe care era notat codul PIN, patru legitimaţii de client al unor magazine şi o carte de identitate, toate pe numele unei femei în vârstă de 61 de ani, din Bicaz.

Luată la întrebări de jandarmi, femeia în vârstă de 34 de ani a recunoscut că în dimineaţa aceleiaşi zile a intrat în curtea unei locuinţe din oraşul Bicaz cu intenţia a cerşi bani sau bunuri de la proprietar. Însă, pentru că ușa de acces nu era asigurată, a pătruns în locuință și a sustras portofelul.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că titulara cardurilor a sesizat Poliţia Oraşului Bicaz cu privire la dispariţia unui portofel în care se aflau documentele respective şi suma de 170 lei.

„Persoana în cauză a fost predată Poliţiei Orașului Bicaz în vederea continuării cercetărilor”, a mai precizat Bogdan Cornaci.

 


Intră acum și în grupul de