Peste 400 de politisti angrenati in razii prin discotecile din Suceava si controale in trafic


Intră acum și în grupul de

Peste 400 de poliţişti de pe raza județului Suceava au fost angrenați în perioada 22-25 ianuarie 2015 în razii de amploare prin barurile și discotecile din mediul rural. De asemenea, polițiștii au acționat și pe partea rutieră, pentru prinderea șoferilor indisciplinați.

razie club disco (1)

IPJ Suceava a anunțat că raziile au vizat discotecile din Adâncata, Călugăreni, Poiana, Zvoriştea, Todireşti, Preuteşti, dar şi cele din alte localități.

Astfel, în urma controalelor efectuate, poliţiştii suceveni au reuşit probarea activităţii infracţionale a două grupuri de tineri care săvârşeau tâlhării, cinci persoane fiind reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava, dintre care două persoane pentru tâlhării comise pe raza municipiului Suceava.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au probat activitatea infracţională în patru cauze de tâlhărie, fapte săvârşite pe raza municipiului Suceava în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, victime fiind femei care au fost deposedate prin violenţă de diverse bunuri. Persoanele bănuite de comiterea faptelor sunt doi minori, ambii de 17 ani, din comuna Udești.

În ceea ce privește acțiunea pe drumurile publice din judeţ, polițiștii au aplicat 175 de amenzi în valoare de 55.243 lei celor care au condus după ce au consumat băuturi alcoolice, dar și 422 de amenzi în valoare de 110.468 lei celor care au depășit viteza legală sau au făcut depășiri neregulamentare.

razie club disco (2) razie club disco (3)


Intră acum și în grupul de