Perchezitii la locuinta unui tanar din Siret depistat in trafic cu tigari de contrabanda. Vezi ce au gasit politistii


Intră acum și în grupul de

În baza unui mandat de percheziţie domiciliară eliberat de Judecătoria Fălticeni, în locuința unui tânăr de 22 de ani, din Siret, au fost găsite aproximativ 3.000 de pachete de tigari de contrabandă. Anterior, tânărul a fost prins la Forăști cu tigari de peste 52.000 de lei.

Poliția Județeană a anunțat că în vederea continuării cercetărilor într-un caz de contrabandă, vineri a avut loc o percheziție domiciliară în Siret.

Astfel, în casa lui S. Lazăr de 22 de ani, au fost găsite 3.000 de pachete de ţigări cu banderolă fiscală extracomunitară, tânărul neavând documente de provenienţă.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 30.000 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor sub aspectul infracțiunii de „contrabandă în formă agravantă”.

Reamintim că în data de 13 ianuarie, un echipaj al Poliției din Fălticeni a oprit pentru control, pe DN 2, pe raza comunei Forăşti, o autoutilitară condusă de un tânăr de 21 ani din oraşul Siret, iar pe bancheta din  faţă a fost identificat un alt bărbat de 22 ani, cu acelaşi domiciliu.

tigari contrabanda (1)

În urma verificării autoutilitarei, polițiștii au descoperit, în interior, într-un compartiment special amenajat, 4.067 de pachete de ţigarete, de diverse mărci, din Duty free.

La momentul respectiv, tinerii aflați în autoutilitară şi-au rezervat dreptul de a nu da nici o declaraţie.

Cele 4.067 pachete de ţigări în valoare de 52.057 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoutilitara a fost indisponibilizată, iar pe bază de ordonanță, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Suceava.

 

 


Intră acum și în grupul de