Cinci tineri din Iasi si Vaslui, prinsi in flagrant dupa ce au furat tablete si haine din centrele comerciale sucevene


Intră acum și în grupul de

Cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, din Iași și Vaslui, au fost prinși în flagrant după ce au săvârșit mai multe furturi din centrele comerciale de pe raza municipiului Suceava.

În urma unei sesizări făcute sâmbătă seara, referitoare la comportamentul dubios al unor persoane în incinta unui centru comercial, polițiștii din Burdujeni au depistat cinci persoane, în diverse zone ale hypermarket-ului, care au sustras bunuri din incinta acestuia.

tablete

Polițiștii suceveni i-au identificat pe D. Ionela, de 24  ani, din Vaslui, C. Maria, de 20 ani, R. Ovidiu, de 23  ani, S. Ionuț, de 19 ani și C. Alexandru, de 26  ani, toți din Iași, care au sustras mai multe tablete.

Ulterior, în urma continuării cercetărilor, asupra celor cinci tineri au mai fost găsite alte trei tablete de același model care au fost sustrase tot sâmbătă, ]n timpul zilei, din același magazin. Prejudiciul estimat la 1.196 lei care a fost recuperat în totalitate, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Tinerii mai aveau asupra lor hard disk-uri externe, articole de încălţăminte şi îmbrăcăminte, sustrase din incinta altor magazine şi centre comerciale din Suceava în cursul zilei de sâmbătă.

Pentru constatarea infracțiunii flagrante, cele cinci persoane au fost conduse la Secţia de Poliţie Burdujeni, cercetările fiind preluate de Biroul de Investigaţii Criminale Suceava, în cauză întocmindu-se un dosar penal pentru furt calificat.


Intră acum și în grupul de