Virginel Iordache acuza nereguli in managementul Scolii speciale Bivolarie. O comisie de audit a fost infiintata la nivelul unitatii de invatamant


Intră acum și în grupul de

Consilierul judetean Virginel Iordache a  facut o serie de acuzatii la adresa actului de management al scolii Bivolarie.

Adjunctul IŞJ Suceava, Cristina Teodorovici, ii cere consilierului Virginel Iordache sa solicite oficial, si nu in cadrul CJ, informatii despre orice scoala din judetul Suceava.

Presedintele CJ Suceava, Catalin  Nechifor, a infiintat o comisie de audit la nivelul Scolii speciale Bivolarie, formata din Iordache, Teodorovici (ambii PSD) si Sorina Barbu de la PNL, care sa analizeze situatia de la aceasta unitate de invatamant.

Mihai Grozavu, consilier judetean:

„Sunt membru in CA al Scolii Bivolarie si intr-adevar sunt probleme. Scoala nu are aviz de functionare nici la ora asta. Nu are spatii de productie si nu participa la nici o licitatie ca sa vanda productia.

Sunt o serie de materiale care au fost aprobate intr-un anumit fel in CA si ajung la CJ sub o cu totul alta forma, fiind motificate de angajatii scolii.”


Intră acum și în grupul de