A acrosat pe trecerea de pietoni un tanar cu care s-a inteles ca poate sa isi continue drumul, dar a fost reclamat ulterior la Politie


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani, din Rădăuți, a ajuns la spital după ce a fost victima unui accident rutier petrecut chiar pe o trecere de pietoni din localitate. După evenimenul rutier, cele două persoane implicate s-au înțeles să își continue deplasarea, însă la scurt timp tânărul a sunat la Poliție.

trecere de pietoni

Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un tânăr de 18 ani din localitate, despre faptul că a fost victima unui accident rutier, în timp ce traversa strada 1 Mai, pe trecerea de pietoni, iar după producerea accidentului, atât el cât și conducătorul auto și-au continuat  deplasarea.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în jurul orei 11.50, tânărul s-a angajat în traversarea străzii, moment în care a fost acroșat de un autoturism care s-a încadrat pe strada 1 Mai, efectuând un viraj la stânga de pe strada Dimitrie Dan.

După accident, șoferul a oprit autoturismul, a discutat cu pietonul, după care, de comun acord, și-au continuat deplasarea.

Polițiștii au stabilit că mașina implicată în evenimentul rutier a fost condusă de un bărbat de 42 ani, din comuna Marginea. Atât șoferul, cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul pietonului și de 0,03 mg/l în cazul conducătorului auto.

Bărbatul din Marginea le-a declarat polițiștilor faptul că a consumat un pahar de vin, la domiciliu, după producerea evenimentului rutier.

Tânărul accidentat pe trecerea de pietoni a ajuns la spital, având nevoie de două-trei zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Rădăuți au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de