Doi tineri din Vicovu de Sus au trecut fraudulos granita cu tigari de circa 46.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Vicovu de Sus au fost depistați de polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi trecând fraudulos granița şi având asupra lor mai multe colete voluminoase.

tigari contrabanda

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, polițiștii de frontieră i-au văzut pe cei doi deplasându-se dinspre linia de frontieră către localitatea Vicovu de Sus luni, 2 martie, în jurul orei 3.00, în timpul misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat.

O echipă operativă a pornit imediat pe urmele tinerilor, moment în care cei doi au abandonat coletele cu ţigări, încercând să fugă. Cu toate acestea, tinerii au fost reținuți, fiind vorba despre B. Ioan, de  21 de ani şi C. Ilie, de 19 ani, ambii cu domiciliul în Vicovu de Sus.

În urma inventarierii coletelor la sediul poliţiei de frontieră, au fost descoperite 4.600 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de 46.000 lei.

„Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor doi bărbaţi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de 46.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării”, a precizat Poroch-Seriţan.

 


Intră acum și în grupul de