Lungu: Daca lucrurile merg cum vrem noi, pe 1 iulie am putea inaugura Centrul Cultural „Bucovina”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava:

ion lungu

 

„Un lucru important, a fost data pe SEAP documentatia pentru finalizare Centru Cultural „Bucovina”-MODERN. Valoarea cea mai mare e pentru scena si ecran.

Daca lucrurile merg cum vrem noi, pe 1 iulie am putea inaugura.

Probabil ca in jur de 15 aprilie, vom intra in plin cu lucrarile de asfaltare. La sfarsitul lui iulie, expira contractul pentru asfaltari si vom demara o licitatie pentru inca 2 ani. Ne dorim sa nu ramanem fara contract in plina vara si am luat-o mai din timp ca in caz de contestatii sa avem operator.

Consider si azi oportuna si necesara realizarea unei societati de rezerva a CL pentru a merge la licitatie pentru distributia si transportul agentului termic. Cand voi avea certitudinea ca va trece un asemenea proiect, il voi pune din nou in CL. Vedem ce se petrece si cu Termica la Tribunal cu insolventa.

Am dat pana acum 46 de miliarde lei la Termica. Asteptam sa vina cei de la Termica cu decontul pe februarie ca sa dam bani. Sper sa iesim din iarna. S-au incasat bani frumusei si de la populatie. Trebuie sa analizam cu luciditate si sa luam decizii ce facem pentru iarna urmatoare.

Pe strada Universitatii se vor amenaja vreo 7 parcari. E mai complicat decat pe bulevardul George Enescu din cauza existentei unor proprietati private. Pe unde se va putea, vom face.

Daca se va pune in aplicare studiul de trafic pe care il avem, e posibil ca dupa finalizarea lucrarilor, strada Universitatii sa fie cu sens unic.”


Intră acum și în grupul de