Atelier de tamplarie in flacari, la Dorna Arini. Vezi de la ce a pornit incendiul


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la un atelier de tâmplărie, din comuna Dorna Arini. Focul a fost anunţat la ora 3.02, la faţa locului intervenind militarii Detaşamentului de pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale.

„La sosirea echipajelor, ardea clădirea atelierului, precum şi acoperişul şi mansarda centralei termice, existând pericolul de propagare la alte clădiri şi bunuri ale societăţii comerciale administratoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj.Alin Găleată, care a precizat că incendiul a fost lichidat la ora 8:10.

atelier mobila incendiu (2)

” Clădirea atelierului de tâmplărie a ars pe o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi. De asemenea, au mai ars acoperişul şi mansarda centralei termice pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, scule şi utilaje de tâmplărie”, a arătat Găleată, potrivit căruia,  cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs de motoare electrice lăsate sub tensiune.

 Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat mai multe bunuri ale societăţii – trei uscătorii lemn, o hală pentru depozitare, produse finite din lemn, două autoturisme, o remorcă transport buşteni, un motostivuitor, o volă, un ifron şi circa 350 de metri pătraţi de cherestea.


Intră acum și în grupul de