Bărbat dintr-un adăpost improvizat, bătut pentru câteva haine, scule și obiecte de veselă


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din satul Deleni, comuna Pârteştii de Jos, dar care locuieşte într-un adăpost improvizat din municipiul Suceava, a fost luat la bătaie, după ce a refuzat să le dea agresorilor bunurile pe care le are.

bataie

Potrivit Poliției Județene, fapta s-a petrecut la data de 9 martie, în jurul orei 15.20, când la adăpostul reclamantului au venit trei persoane care i-au cerut toate bunurile pe care le are. Întrucât bărbatul a refuzat acest lucru, agresorii l-au lovit, după care i-au răscolit adăpostul şi i-au sustras din interior haine, trei ciocane, doi cleşti şi mai multe obiecte metalice de veselă, toate în valoare de circa 200 de lei.

Polițiștii suceveni au reușit să dea de urma unui agresor, luni, 30 martie, acesta fiind un tânăr de 19 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. Tânărul a fost localizat şi prins pe raza municipiului Suceava, el fiind reținut în arestul IPJ pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Totodată, față de inculpat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, urmând ca tânărul să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.


Intră acum și în grupul de