Motociclist rănit, după ce șoferul unei mașini nu a dat prioritate


Intră acum și în grupul de

Un motociclist în vârstă de 30 de ani, din satul Fetești, care nu purta cască de protecție, a fost rănit în urma unui accident, după ce șoferul unei mașini nu a acordat prioritate de trecere.

accident motocicleta

Potrivit Poliției Județene, joi, în jurul orei 17.15, pe D.N. 29, în interiorul localităţii Adâncata, un bărbat de 48 de ani, din comuna Hînţeşti, în timp ce conducea, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal neclasificat şi neacordând prioritate de trecere a intrat în coliziune frontal-laterală cu o motocicletă.

În urma impactului motociclistul a fost proiectat pe carosabil, trântindu-se uşor în partea din faţă a unui autoturism care circula din direcţia Zvoriştea spre Suceava.

„Cei trei conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu.

Acesta a precizat că polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, iar faţă de motociclist un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul”.

 


Intră acum și în grupul de