Urmărire pe străzile din Siret. Vezi de ce au fugit de polițiști două femei


Intră acum și în grupul de

Două femei de 41 și 48 de ani, au încercat să fugă de polițiștii din Siret și să se ascundă, după ce oamenii legii au făcut un semnal regulamentar de oprire a unei mașini.

Potrivit Poliției Județene, sâmbătă, polițiștii din Siret au încercat să oprească o mașină care deplasa spre orașul Siret, însă șoferița și-a continuat deplasarea spre zona centrală a orașului Siret.

politie urmarire

Imediat oamenii legii au trecut în urmărirea mașinii, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, iar după aproximativ un kilometru autoturismul a virat dreapta pe strada Libertății, oprind la o distanță de aproximativ 15 metri de intersecție.

Atât șoferița, cât și pasagera din dreapta au încercat să fugă, dar au fost interceptate şi legitimate rapid. Polițiștii au stabilit că mașina a fost condusă de femeia de 41 ani, din municipiul Rădăuți.

În urma verificărilor, polițiștii au găsit o sacoșă de plastic în care se aflau 100 de pachete de țigări de contrabandă, iar pe bancheta spate au fost găsite două cutii, în care se aflau 12 sticle cu alcool a câte 1,5 litri fiecare, de proveniență duty free.

„Întreaga cantitate de țigarete și alcool de contrabandă, în valoare de aproximativ 1.500 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă  prev. de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, modificată prin OUG nr.54/2010, cauza urmând a fi soluționată procedural”, a informat Poliția Județeană.

Șoferița a fost amendată și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 zile pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier.


Intră acum și în grupul de