Tânără din Suceava, urmărită internațional pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de persoane, prinsă în timp ce încerca să iasă din ţară


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 29 de ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava, a fost prinsă și reținută joi dimineață, poliţiştii de frontieră din Urziceni, în timp ce încerca să iasă din ţară.

femeie, catuse, arest

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, joi dimineaţă, în jurul orei 8.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, din judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de ieşire din ţară, Cristina I., în vârstă de 29 ani, domiciliată pe raza judeţului Suceava.

În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au constatat că femeia figurează ca fiind urmărită internaţional.

„Cristina I. era căutată de către autorităţile din România în vederea arestării, deoarece pe numele ei Tribunalul Ialomiţa emisese un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de patru ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de persoane”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

Acesta a mai precizat că tânăra a fost predată unui echipaj din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 


Intră acum și în grupul de