Bărbat din Boroaia, băgat în spital după o ceartă în trafic. Vezi de la ce a pornit scandalul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Boroaia, a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, iar geamurile de la două autotrenuri au fost distruse, în urma unui conflict spontan izbucnit vineri între mai mulți localnici.

geam spart

Potrivit Poliției Județene, vineri, în jurul orei 23.00, a izbucnit un conflict spontan după o șicanare în trafic, pe de o parte aflându-se un bărbat de 45 de ani ce era însoțit de fratele său de 44 de ani și un nepot, iar de cealaltă parte, doi frați, unul de 23 de ani și celălalt de 46 de ani, ce se aflau singuri în câte un autotren. Aceștia din urmă i-au reproșat bărbatului de 45 de ani că a efectuat o manevră de depășire necorespunzătoare în urma căreia au fost nevoiți să frâneze brusc autotrenurile în condiții de nesiguranță. Conflictul a căptătat amploare, iar bărbatul de 45 de ani și fratele său de 44 de ani au aruncat cu pietre spre cele două autotrenuri, spărgându-le parbrizul.

În acel moment, bărbatul de 46 de ani, a coborât şi l-a agresat pe bărbatul de 44 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și loviri sau alte violențe ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de