Bătaie între 12 tineri la discoteca din Pîrteștii de Sus


Intră acum și în grupul de

Sâmbătă noaptea, 12 tineri cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani s-au luat la bătaie la discoteca din centrul satului Pîrteștii de Sus, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de poliţie și jandarmi pentru a aplana conflictul.

razie club disco (1)

 

Poliția Județeană a informat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:10, în interiorul discotecii s-a produs un scandal spontan între două grupuri de tineri din comunele Mănăstirea Humorului și Cacica.

Conflictul dintre petrecăreți a degenerat și a continuat în fața discotecii, tinerii din cele două localități lovindu-se reciproc, însă niciunul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat 12 tineri care au luat parte la scandalul produs atât în interiorul, cât și în fața discotecii.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea tuturor participanţilor, cauza urmând să fie soluționată procedural.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de