Șofer prins de radar cu o viteză halucinantă pentru un drum cu restricție de 30 km/h


Intră acum și în grupul de

 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, a fost prins de aparatul radar zburând cu o viteză halucinantă pentru un drum din localitate în care limita e de 30km/h.

viteza 3

Șoferul a încercat să sfideze legile rutiere în acest weekend, însă spre ghinionul lui a fost depistat de poliștii rutieri circulând cu viteza de 122 km/h pe strada Calea Cernăuţi din localitatea de domiciliu.

Potrivit Poliției Județene, și alți tineri au fost prinși în weekend după ce au călcat prea tare pedala de accelerație.

Un alt șofer, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost depistat în timp ce conducea pe raza comunei Straja, cu viteza de 103 km/h în localitate, iar un bărbat de 27 ani, din comuna Straja, a fost depistat în timp ce conducea prin localitate cu viteza de 101 km/h.

Începând de vineri și până duminică, polițiștii rutieri au aplicat în total 254 de amenzi, în valoare de 102.094 lei. Totodată, oamenii legii au suspendat 22 de permise de conducere pentru abateri la regimul rutier, în special pentru depăşirea regimului legal de viteză, pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare şi pentru consum de alcool, iar pentru defecţiuni tehnice şi alte nereguli au retras șapte certificate de înmatriculare.

 

 


Intră acum și în grupul de