Circulația rutieră pe Serpentine va fi închisă timp de o lună


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră pe Serpentinele municipiului Suceava va fi închisă timp de o lună de zile pentru efectuarea lucrărilor cuprinse în programul de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare prin fonduri europene.

lucian harsovschi 1

„De astăzi (n.r. – marți), se va închide timp de o lună, sperăm noi mai puțin, dar acesta este termenul în aviz, porțiunea între strada Cernăuți și strada Traian Vuia, acea porțiune a Serpentinelor, așa cum este știută”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, menționând că traficul va fi deviat.

Cât privește stadiul lucrărilor efectuate de firma Pfeiffer, viceprimarul Sucevei a explicat la comandamentul de marți dimineață că termenul de finalizare a proiectului de apă și canalizare a fost prelungit până la finele lunii septembrie, deși muncitorii ar fi trebuit să termine reparațiile la sfârșitul acestei luni.

„Cei de la Pfeiffer, așa cum ne-am obișnuit deja, lucrează, dar lucrează cu motoarele mai puțin turate, termenul inițial de finalizare a acestui program era 30 mai, au prelungit până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an. Ei poate sunt mai relaxați, dar noi vom încerca să-i mânăm de la spate să facă aceste lucrări calitativ”, a mai spus Harșovschi.

Întrucât problema mormanelor de pământ lăsate de izbeliște persistă, viceprimarul Sucevei le-a dat termen constructorilor 24 de ore pentru rezolvarea situației create, iar dacă nu se vor conforma, vor primi noi amenzi.

„Au primit termen clar de 24 de ore, în caz contrar amenzile sunt de 2.500 de lei”, a subliniat Harșovschi.

Până în prezent, firma Pfeiffer a primit, pe domeniul salubrizării, amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

 

 


Intră acum și în grupul de