Cultura, susținută și promovată de Aeroportul Iași


Intră acum și în grupul de

Advertorial

În luna martie, reprezentanții Aeroportului Internațional Iași au dezvoltat proiectul ”Iasi Airport susține cultura”, prin intermediul căruia se urmărește  promovarea diverselor ramuri ale culturii naționale și locale.

Aeroport_27 martie 2015_Pro Image 68

Astfel, pe 27 Martie, de Ziua Internațională a Teatrului, pasagerii care s-au îmbarcat de pe Aeroportul Internațional Iași spre Otopeni, Roma și Viena s-au bucurat de câteva momente artistice susținute de actorii Vlad Baba, Erica Moldovan și George Grădinariu.

Seria evenimentelor culturale desfășurate la Aeroportul Internațional Iași a continuat cu acțiunea ”Semn de carte”, prin care pasagerilor li s-a oferit, în semn de prețuire și omagiu pentru opera marelui poet național, Nichita Stănescu, semne de carte personalizate cu versurile uneia dintre cele mai reprezentative poezii ale acestuia, ”Leoaică tânără, iubirea”.

semne de carte nichita stanescu aeroport iasi

Lansat pe 21 Mai, de Ziua Internațională a Culturii, vernisajul ”Anotimpuri” este o oportunitate pentru pasagerii ce tranzitează Aeroportul Iași în perioada 21-27 Mai, de a admira, în incinta terminalului T2, câteva dintre picturile pictorului ieșean Eugen Mircea.

Proiectul ”Iași Airport susține cultura” continuă!


Intră acum și în grupul de