FOTO Țigări de contrabandă de aproximativ 65.000 lei, descoperite în podul unei case din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră au descoperit, în podul unei case din oraşul Vicovu de Sus, peste 6.000 de pachete de țigări de contrabandă ce valorează aproximativ 65.000 lei.

tigari de contrabanda (1)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, luni, 25 mai, a avut loc o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană.

„În baza datelor deţinute de către lucrătorii noştri conform cărora la un imobil de pe raza localităţii Vicovu de Sus, se află o cantitate de ţigări de contrabandă, poliţiştii de frontieră s-au deplasat la locaţia respectivă”, a spus Ilie Poroch-Seriţan.

Acesta a declarat că în imobil se afla o tânără de 19 ani, N. Alina, care le-a declarat poliţiştilor de frontieră că nu locuieşte acolo și că are grijă de casă cât timp proprietarii sunt plecați în străinătate.

Având acordul tinerei, polițiștii de frontieră au intrat în imobil şi au descoperit în podul casei zece colete ce conțineau 6.450 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii  săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 65.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de