Efective sporite de polițiști, în acest weekend, pe drumurile sucevene


Intră acum și în grupul de

În perioada 29 mai-1 iunie, structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vor acţiona în sistem integrat pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii stradale și în zona lăcaşurilor de cult, precum şi pentru adoptarea celor mai eficiente măsuri pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

politisti

Astfel, zilnic, vor acţiona pe raza judeţului 297 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, investigaţii criminale, criminalitate economico-financiară şi rutieră, ce vor dispune de un număr de 133 de autospeciale de intervenţie.

Potrivit IPJ Suceava, au fost constituite și echipe operative de rezervă, însumând un număr total de 85 de poliţişti, dintre care 12 poliţişti rutieri, ce vor acţiona cu 44 autospeciale de intervenţie.

În toată această perioadă, zilnic vor acţiona 12 autospeciale de poliţie rutieră cu aparate radar, 57 de poliţişti rutieri fiind prezenţi pe drumurile judeţene, naţionale şi europene.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la consumul de alcool, multe din tragediile generate de criminalitatea cu violenţă sau de evenimentele rutiere  producându-se  pe fondul consumului de băuturi alcoolice în exces.

 


Intră acum și în grupul de