Începe calvarul șoferilor! Vezi ce se întâmplă în municipiul Suceava, în luna iulie


Intră acum și în grupul de

Nervii șoferilor suceveni, dar și a celor care tranzitează municipiul Suceava la finalul acestei săptămâni vor fi greu puși la încercare având în vedere că vor fi executate lucrări importante.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, la comandamentul de lucrări de marți dimineața, că începând de miercuri, 1 iulie, vor începe lucrările la podul de peste râul Suceava de la Ițcani, iar în zilele de vineri și sâmbătă se va turna stratul de uzură pe bulevardul George Enescu.

„De mâine, demarăm lucrările la podul de peste râul Suceava de la Ițcani, am analizat și am susținut mereu că e cel mai uşor să blocăm în totalitate podul. Deocamdată, nu se impune, vom lucra pe sensuri de circulaţie”, a declarat edilul Sucevei.

ploaie trafic 1

El a menționat că dacă situația o va impune și vor fi lucrări sensibile, circulația va putea fi închisă total pe podul de la Ițcani, dar numai pentru câteva zile.

„Sigur, circulația va fi îngreunată. Avem noroc că s-a dat acea porțiune din ruta ocolitoare în funcțiune”, a spus Ion Lungu.

Totodată, el a mai arătat faptul că dacă vremea va fi bună, constructorii vor turna stratul de uzură pe bulevardul George Enescu, pe ambele sensuri, în zilele de vineri și sâmbătă.

Cu toate că strada Universității a fost asfaltată și ar mai trebui făcute doar marcajele, se pare că lucrările nu au fost realizate din punct de vedere calitativ la cel mai înalt nivel. Ion Lungu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la unele deficiențe întâlnite la capacele de canalizare.

„Nu știm să turnăm asfalt. O spun cu subiect și predicat. Este clar că nu știu să lucreze cu acele aparate, nu avem forță. Sunt deficiențe la trei capace, nu s-a respectat cota, trebuie remediată problema”, a menționat Ion Lungu, care a explicat că a primit o promisiune din partea constructorilor, iar în cursul zilei de joi vor remedia situația.

În acest sens, carosabilul va fi spart din nou și va exista pericolul de infiltrare a apei.

 


Intră acum și în grupul de