Preşedintele CJ Suceava: Au fost peste 10.000 de oameni la Târgul de Zootehnie de la Floreni


Intră acum și în grupul de

Seful administratiei judeţene sucevene, Catalin Nechifor, sustine o conferinta de presa la sediul CJ Suceava:

„Inteleg de la CNADNR ca tronsoanele de drum de pe DN 18 se apropie de etapa finala si ne asteptam sa se apuce cat mai repede de treaba constructorii.

Saptamana asta va fi o discuţie finala intre CNADNR si  constructorul de la centura de la Radauti. Se fac lucrari in momentul de fata, de reabilitare, pe drumuri nationale cu trafic mare.

Voi face din nou deplasarea din nou la aeroport si saptamana viitoare suntem convocati la Bucuresti la o discutie tehnica. Am mai avut o discutie cu o campanie low-cost pentru destinatii din afara Romaniei. La finele lui iulie, vom merge in Spania pentru a discuta cu un operator interesat.

catalin nechifor

Despre aeroport va informez ca s-a lucrat foarte mult la partea de pista elastica si am inceput lucrarile la penultimul strat. Suntem in grafic de lucrari si azi mergem si pe o zona de turism de afaceri, pentru ca Bucovina trebuie sa devina atractiva si nu doar pe teritoriul romanesc. Sper ca si Ucraina sa contribuie.

La Radauti, dupa experienta Suceava-Botosani, care e una foarte placuta, credem ca Umbrarescu e capabil sa faca lucrarea si sa termina la timp. Practic, la Radauti, nu vor fi timpi pierduti privitor la exproprieri. Sunt bani alocati si pentru asta.

Au fost peste 10.000 de oameni la Targul de Zootehnie de la Floreni. Am fost in fiecare zi prezent si am vazut interesul foarte ridicat al crescatorilor de animale. Din pacate, pentru multi din zona de munte nu au avut ocazia pana acum sa vada in viu elemente legate de viitorul afacerii de acest gen.

Ii felicit pe cei care au muncit in organizare. Discutiile au pornit acum un an si am demonstrat ca se poate face un astfel de targ national, extrem de pretentios. Cred ca toti cei care mai aveau semne de intrebare si-au raspuns singuri cand au vazut ce am facut acolo. Vrem sa crestem la anul.”


Intră acum și în grupul de