Sucevenii sunt invitați să profite de reducerile de până la 70 la sută, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

În această vară magazinele din Iulius Mall Suceava își întâmpină clienții cu reduceri substanțiale, de până la 70 la sută, la colecţiile de sezon.

Iulius Mall Suceava

Potrivit reprezentanților Iulius Mall Suceava, clienții vor găsi reduceri de până 70% în magazinele Terranova, Nichi Cristina Nichita, Kenvelo, Adidas, Valerio Studio şi Be You.

„Piese vestimentare în trend, la jumătate de preţ, sunt la C&A, Motivi, Bigotti, Intersport, Motor, Junker şi Onix. Promoţii estivale de până la 40% sunt la Steilmann, iar de până la 30% la Seroussi, dar şi la Sofiaman, în funcţie de valoarea cumpărăturilor”, se arată într-un comunicat trimis de reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Sursa citată a menționat că oferte ispititoare vor găsi clienții și la H&M, Janice, Ely Alindor, Blue 63, All Seasons, Ghio`s Collection şi la alte branduri, iar prichindeii se pot bucura de oferte la hăinuţele colorate de la Evel Mod.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, CCC propune oferte de până la 70%, iar Deichmann şi Salamander de până la 50%. Şi Samsonite îşi întâmpină clienţii cu propuneri de shopping mai atractive cu până la 70%.

„Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase, aşa că Sabrini şi Millefiori întâmpină vara cu promoţii de nerefuzat. Nici produsele cosmetice nu trebuie să lipsească din bagajul pentru un concediu reuşit. La Sephora preţurile sunt mai mici cu până la 70%, la Pro Beauty Shop sunt discounturi de până la 30%, iar cumpărături  avantajoase se fac şi la Golden Rose sau Elgon Professional Hair Style.  

Cei care vor să îşi decoreze casa în tendinţele sezonului pot alege dintr-o varietate de articole cu discounturi de până la 40% de la Mobila Kalenda şi de până la 30% de la Your Home, Your Style, iar pentru confortul lor pot alege articole Top Shop cu preţuri înjumătăţite. La fel de apetisante sunt şi meniurile operatorilor din food court şi ofertele restaurantelor şi cafenelelor din Iulius Mall Suceava”, se mai arată în sursa citată.

Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com.


Intră acum și în grupul de